PORTALUL OFICIAL AL TUTUROR

CLARVAZATOARELOR SI TAMADUITOARELOR

ACASA LISTA CLARVAZATOARELOR INSCRIERE INTERVIURI BLOGURI - FILME CONTACT
clarvazatoare, vrajitoare, portal clarvazatoare, tamaduitoare, magie, clarvazatoare ieftina, tarot
CLARVAZATOARE-VRAJITOARE | VRAJITOARE | TAMADUITOARE | GHICITOARE
CLARVAZATOARE-VRAJITOARE | VRAJITOARE | TAMADUITOARE | GHICITOARE
  Ultimele Clarvazatoare inscrise  
 
Clarvazatoarea Clarvazatoarea Madalina Ioana
Clarvazatoarea Madalina Ioana
Clarvazatoarea Tamaduitoarea Irina Ioana
Tamaduitoarea Irina Ioana
Clarvazatoarea Celebra Clarvazatoare Magda Daniela
Celebra Clarvazatoare Magda Daniela
Clarvazatoarea Tamaduitoarea Corina Medeea
Tamaduitoarea Corina Medeea
 
<< Inapoi

Gemeni 22 mai - 21 iunie

Previziuni pe anul 2014

In 2014 poti progresa in cariera, dar cu multa stradanie. Uneori ai putea avea impresia ca stai pe loc sau ca soarta ti-e potrivnica. Nu depune armele, persevereaza, fiindca implinirile vor veni!

In ceea ce priveste banii, prima jumatate a anului 2014 este foarte activa si poate fi foarte profitabila. Totusi, in jurul banilor se nasc tensiuni, discutii, stres. Pot sa apara incurcaturi si cheltuieli neasteptate, iar in anumite privinte s-ar putea sa constati ca ai asteptari prea mari. Moderatia este sfanta!

Atentie, mai ales in ianuarie 2014, cand este preferabil sa eviti luarea unor decizii financiare.

Sanatatea este alt capitol care merita atentie in 2014. Este al doilea an cand Saturn sta la panda, asteptand sa te prinda cu garda jos. Cauta sa ai o buna igiena de viata, sa te feresti de excese, sa te odihnesti suficient si sa iti fortifici organismul.

Ia vitamine si minerale, fa un tratament de stimulare a imunitatii si menajeaza-te. Priveste cu seriozitate orice indispozitie, mergi la doctor, nu lasa lucrurile in voia lor. Fii cu bagare de seama, mai ales in august-septembrie 2014.

Daca esti femeie, o mentiune speciala cu privire la sarcina si copii, care in prima jumatate a anului 2014 sunt sub influenta lui Marte. Marte are obiceiul sa grabeasca lucrurile, aduce frecvent cezariene, implica un risc de avort spontan si poate genera tot felul de griji legate de copii.

 
Horoscop 2013:

Horoscop zodia Gemeni, luna decembrie 2013: Dragoste si cuplu

Decembrie 2013 este pentru Gemeni o luna interesanta, plina de freamat si culoare, dar care, in acelasi timp, incearca sa aseze lucrurile pe o baza mai solida sau sa puna piatra de temelie pentru o initiativa comuna de mare importanta.

Soarele se afla in casa relatiilor Gemenilor inca din ultima decada a lunii trecute, iar pe data de 5 decembrie 2013 i se alatura si Mercur, stapanul Gemenilor. Sunt tranzite puternice, care iti concentreaza atentia si fortele spre sfera cuplului si a altor interactiuni sociale, mai ales pana in ajunul Craciunului.

Pot sa apara vesti, noutati sau unele schimbari, dar acestea sunt menite mai degraba sa regleze sau sa clarifice anumite aspecte ale relatiei. Comunicarea este cel mai bun instrument de armonizare cu celalalt.

Pe de alta parte, trigonul perfect pe care stapanul casei cuplului Gemenilor, Jupiter, il face cu Saturn, poate sa contribuie la cresterea stabilitatii, mai ales prin anumite initiative legate de impartirea si asumarea unor responsabilitati si prin adoptarea unor decizii cu tenta financiara.

Horoscop zodia Gemeni, luna decembrie 2013: Cariera si bani

Colaborarile si interactiunile cu clientela sau publicul sunt foarte reliefate in decembrie 2013.

Pana la vacanta de sarbatori exista posibilitatea unor realizari profesionale aducatoare de bani, a semnarii unor noi contracte sau a cimentarii unor parteneriate. Aflati in casa relatiilor Gemenilor, Soarele si Mercur iti usureaza contactele cu ceilalti si stimuleaza comunicarea, negocierile, schimburile.

In plus, te afli sub influenta unui trigon Jupiter-Saturn care se formeaza intre casa banilor Gemenilor si casa muncii Gemenilor si care exercita o actiune binefacatoare, incurajatoare, stabilizatoare. Cum Jupiter este si stapanul casei asocierilor si a contractelor Gemenilor, se creeaza automat legatura intre acestea, munca si bani.

Pe scurt, decembrie 2013 se anunta o luna productiva pentru Gemeni.

Pe de alta parte, trebuie sa fii atent(a) la gestionarea banilor castigati (decembrie 2013 nu este cea mai grozava perioada pentru investitii), precum si in privinta fondurilor pe care le ai in comun cu altcineva, a imprumuturilor, a interactiunilor cu bancile, cu fiscul sau cu asigurarile.

Horoscop zodia Gemeni, luna decembrie 2013: Forma fizica si moral

Odata cu plecarea lui Mercur din casa sanatatii Gemenilor, se observa o imbunatatire a tonusului si o anumita detasare de problematica medicala, care s-a situat printre interesele de prim rang pentru multi dintre Gemeni in ultimele doua luni.

De acum, insa, ar fi bine sa incepi sa te gandesti la o modalitate de a face miscare in mod constant si viguros in urmatoarele luni, fiindca Marte va sta in casa activitatilor sportive pana in iulie 2014.

Horoscop zodia Gemeni, luna decembrie 2013: Sfatul eAstrolog.ro

Pune tara la cale pentru anul 2014, impreuna cu perechea, colaboratorii, prietenii!

 
 
CLARVAZATOARE-VRAJITOARE | VRAJITOARE | TAMADUITOARE | GHICITOARE
  Ultimele Clarvazatoare inscrise  
 
 

 
Clarvazatoarea Tamaduitoarea Elena
Tamaduitoarea Elena
 
 

In acest site gasiti:

 
Tamaduitoare Grecia
Prezicatoare Grecia
Tamaduitoare Italia
Tamaduitoare Romania
Tamaduitoare Franta
Clarvazatoare Franta
Prezicatoare Franta
Clarvazatoare Canada
Tamaduitoare Canada
Clarvazatoare
Prezicatoare
Tamaduitoare
Clarvazatoare Italia
Prezicatoare Italia
Tamaduitoare Spania
Clarvazatoare Spania
Prezicatoare Spania
Tamaduitoare Germania
Prezicatoare Germania
Clarvazatoare Romania
Prezicatoare Romania
 
CLARVAZATOARE-VRAJITOARE | VRAJITOARE | TAMADUITOARE | GHICITOARE
clarvazatoare, vrajitoare, portal clarvazatoare, tamaduitoare, magie, clarvazatoare ieftina
Siteul www.clarvazatoare-vrajitoare.com NU răspunde în niciun mod pentru conţinutul oferit de vrăjitoare spre publicare pe acest site.

Warning: include() [function.include]: open_basedir restriction in effect. File(/home/clarvaz1/public_html/trafic/write_logs.php) is not within the allowed path(s): (/home/u178105559:/tmp:/var/tmp:/opt/php-5.3/pear) in /home/u178105559/public_html/footer.php on line 71

Warning: include(/home/clarvaz1/public_html/trafic/write_logs.php) [function.include]: failed to open stream: Operation not permitted in /home/u178105559/public_html/footer.php on line 71

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/clarvaz1/public_html/trafic/write_logs.php' for inclusion (include_path='.:/opt/php-5.3/pear') in /home/u178105559/public_html/footer.php on line 71